Docententrainingen
De docententrainingen zijn bedoeld voor docenten en/of schoolassessoren van het desbetreffende vak of specialisatie. Voor de trainingen van niveau 4 is het wenselijk dat de deelnemende docenten en schoolassessoren de specialisatie zelf bezitten en beheersen.
Voor de examentraining Huidverbeteringsmassage (Bindweefsel-Pincements) is het wenselijk dat de deelnemende docenten en schoolassessoren tenminste één van beide specialisaties bezit en beheerst.

Inhoud
Het betreft trainingen van één dag waarin zowel theoretisch als praktisch de exameneisen worden toegelicht door vakbekwame assessoren/docenten.

Incompany
De trainingen verzorgt het KWC-uv op uw school. Het is ook mogelijk dat op verzoek van één of meerdere (samenwerkende) scholen een training op locatie (bij een school) wordt aangeboden.

Aanvragen
De school kan een maatwerk offerte aanvragen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met daarin de datum, locatie, aantal deelnemers en de gewenste training. Dit moet minimaal 6 weken voorafgaand aan de geplande datum.

 

Joomla SEF URLs by Artio