Voor de examens van KWC-uv kunt u zich enkel (digitaal) via deze website inschrijven en betalen.
Naast het inschrijven voor de examens, kunt u via deze website ook uw examenresultaten bij het KWC-uv inzien.

Aanmelden (eenmalig)

Wanneer u zich voor de eerste keer wil inschrijven voor een examen bij het KWC-uv, moet u eerst een account aanmaken via het aanmeldformulier.

 
Aanmelden is op dit moment niet mogelijk. Om u in te schrijven voor een examen kunt u mailen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

-

Vul alle gegevens in en kies zelf een wachtwoord (minimaal 1 hoofdletter en 1 cijfer)
Onthoud dit wachtwoord goed!

-

Controleer alle gegevens en vul - ter controle - onderin de zichtbare cijfers in.

-

Wanneer u de aanmelding onderaan heeft bevestigd, ontvangt u direct via de website een berichtje 'dank voor uw aanmelding'.

-

Binnen 2 werkdagen ontvangt u een e-mail met de bevestiging van uw aanmelding.
In deze e-mail staat uw gebruikersnaam (= KWC-uv examennummer) en een link waar u op moet klikken om uw aanmelding te bevestigen

Inschrijven

1. Inloggen
Wanneer u de e-mail met uw gebruikersnaam (= KWC-uv examennummer) heeft ontvangen, kunt u inloggen op onze website.
U doet dit met deze gebruikersnaam en het door u zelf gekozen wachtwoord.
Wanneer u voor de eerste keer inlogt, ga dan naar 'mijn gegevens' en vul deze gegevens aan. Controleer ook de juiste spelling van uw eigen (meisjes)naam. Deze gegevens moeten overeenkomen met uw identiteitsbewijs.
2.  Inschrijven
U kunt zich tijdens de inschrijfperioden inschrijven voor één of meerdere praktijk of theorie-examens van KWC-uv.
Kies voor de knop 'inschrijven'. Daaronder ziet u de keuze om in te schrijven voor praktijkexamens of theorie-examens. Maak uw keuze(s) en sluit altijd af met 'inschrijven'. Beantwoord de vragen en kies voor 'accepteer'.
3.  Betalen
De betaling van de examens verloopt via de website (iDeal). Nadat u uw inschrijving heeft geaccepteerd, moet u via iDeal uw examen(s) betalen. Hiervoor heeft u uw gegevens nodig zoals u dat gewend bent om elektronisch uw bankzaken te regelen ( e-dentifer of randomreader - afhankelijk van uw bank -,  uw bankpas en pincode). 
Zorg er voor dat zich eerst voor alle examens aanmeldt (praktijk en theorie) voordat u gaat betalen!
Klik ter afsluiting altijd op 'bevestigen'. 
(U betaalt altijd zelf voor uw examen(s) en ontvangt hiervan een factuur/bewijs. Op basis hiervan kunt u de kosten eventueel declareren bij derden)
4.  Controleren
U kunt in het overzicht altijd controleren of uw isnchrijving compleet is. Ga daarvoor naar 'persoonlijk' bij 'mijn inschrijvingen'.
Hier kunt u ook zien of uw betaling goed is afgerond. Is de betaling (nog) niet goed afgerond, kunt u bij 'mijn inschrijvingen'weer opnieuw starten met stap 3. Betalen.
5. Bevestiging
Na uw inschrijving ontvangt u een bevestiging per e-mail van uw inschrijving(en).
Joomla SEF URLs by Artio